Hradec Králové: Letní koupaliště Flošna se připravuje na jedenáctou sezónu

21.05.2020 10:51

Celkově za všech deset letních sezón, v kterých je Koupaliště Flošna v provozu, ho navštívilo již přes 946 tisíc návštěvníků. V této letní sezóně je očekáván miliontý návštěvník, který bude samozřejmě odměněn.

Hradec Králové: Letní koupaliště Flošna se připravuje na jedenáctou sezónu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Správa nemovitostí, která Flošnu provozuje, zatím nestanovila přesné datum otevření, ale předpoklad je v příštím týdnu podle předpovědi počasí. V minulých letech bylo letní koupaliště pro zákazníky otevíráno většinou během měsíce května. Návštěvníci se budou moci těšit také na oblíbené ranní plavání od šesti hodin a ve vybraných dnech noční koupání od 21 do 23.30 hodin. Otevření koupaliště, otevírací dobu i další aktuality naleznete tak jako v minulosti na webových nebo facebookových stránkách.

Zvyšování nákladů se nevyhnulo ani koupališti. V ceníku pro sezónu 2020 dojde sice k navýšení, maximálně však o 6 Kč pro jednotlivé jednorázové celodenní vstupné. Základní vstupné pro dospělé na celý den letos stojí 150 Kč, s čipovými hodinkami 125 Kč. Děti od 120 cm do 15 let, studenti do 26 let, senioři nad 62 let, držitelé ZTP a ZTP/P zaplatí za celodenní vstupné 110 Kč bez čipových hodinek, s hodinkami 85 Kč. Zlevněné vstupné pro všechny kategorie je po 16. hodině. Některé druhy vstupného nejsou zvyšovány vůbec - například hodinové a dvouhodinové vstupné. Děti do 120 cm mají nadále vstup zdarma. Ceny nočního koupání byly navýšeny o 10 Kč, tedy na čipové hodinky zaplatíte 80 Kč a ostatní 100 Kč za večer.

Rodiny s minimálně dvěma dospělými a jedním platícím dítětem mají 10% slevu na vstupné. Parkování před areálem koupaliště je zdarma.

Novinkou letní sezóny 2020 jsou plavecké dráhy v 50metrovém plaveckém bazénu značky Malmsten s patentovaným průtokem vody, který zabraňuje turbulenci a napomáhá rozptýlení vln po celé jejich délce.

Letní koupaliště Flošna bude otevřeno v příštím týdnu, ale návštěvníci budou muset dodržovat vládou stanovená bezpečnostní opatření.

Veškeré informace najdete na stránkách provozovatele ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …