Hradec Králové: Na večer nabitý sportem může přijít každý. Zdarma

07.02.2015 17:59

Dvacítka vynikajících sportovců, pět úspěšných sportovních kolektivů loňského roku a bohatý zábavný doprovodný program. To vše zcela zdarma v příjemné atmosféře mohou prožívat se zdejšími mladými sportovci všichni, kteří 11. února od šesté hodiny večerní zavítají do sálu královéhradecké filharmonie na vyhlášení „Nadějí královéhradeckého sportu“.

Hradec Králové: Na večer nabitý sportem může přijít každý. Zdarma
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

I letos se na tradiční akci pořádané královéhradeckým magistrátem představí řada úspěšných sportovních organizací i špičkoví sportovci. „Patronem tohoto jubilejního desátého ročníku je kapitán královéhradeckého hokejového klubu Mountfield HK Jiří Šimánek. V bohatém doprovodném programu se představí Sportovní klub G+G karate club HK, Nozomi Dojo, TJ Sokol HK – footbag, Taneční skupina T -Bass a Filip Rebel Hloucal, TJ Slavia HK – oddíl volejbalu, Box club HK, Taneční klub Bonstep a TJ Sokol HK – oddíl basketbalu,“ prozrazuje Aleš Mokren vedoucí magistrátního odboru kultury, sportu a cestovního ruchu, který akci připravuje.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…