Hradec Králové: Noc vědců 2021

18.09.2021 11:47 | Tisková zpráva

Tradiční Noc vědců proběhne 24. září 2021. Znovu vám nabídneme exkluzivní vhled do všeho vědecky zajímavého, co se na našich institucích v průběhu roku událo nebo děje. A "dění" je velmi důležité, jelikož letošním tématem je ČAS!

Hradec Králové: Noc vědců 2021
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Noc vědců probíhá ve všech koutech ČR, v Hradci pro vás program připravuje Univerzita Hradec Králové, Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové, Knihovna města Hradce Králové, Studijní a vědecká knihovna HK, Eurocentrum Hradec Králové a UK –? Lékařská fakulta v Hradci Králové.

Prozatím plánujeme mít velkou část programu na jednotlivých budovách a institucích, pokud to situace dovolí, moc rádi vás přivítáme fyzicky. Počítat ale můžete i s online částí po skončení offline Noci vědců.

Program najdete ZDE.

Upozornění:
Maximální počet návštěvníků vnitřní akce je dle pravidel Ministerstva zdravotnictví ČR 1000. Bohužel více návštěvníků na naší Noci vědců přivítat nemůžeme. Před vstupem na akci budou organizátoři kontrolovat bezinfekčnost všech účastníků.
Jak ji prokážete?
a) Potvrzením o absolvování antigenního (ne staršího než 72 hod.) či PCR (ne staršího než 7 dní) testu u akreditovaného zdravotnického zařízení (oficiální odběrová centra).
b) Potvrzením o ukončeném očkování (alespoň 14 dní po druhé očkovací dávce).
c) Dokladem o prodělání nemoci Covid-19 v posledních 180 dnech.
Nejjednodušší způsob jak se prokázat je skrz aplikaci Tečka. Odkaz na stažení aplikace a další informace naleznete na webu MZ ČR.

Stejně tak platí, že ve všech vnitřních prostorách mají návštěvníci akce povinnost nosit ochranné prostředky dýchacích cest a dodržovat rozestupy alespoň 2m.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…