Hradec Králové: Padesátimetrový bazén se vrací k běžnému provozu, aquacentrum čeká v polovině září odstávka

07.09.2022 12:09 | Tisková zpráva

Po letních prázdninách se provoz krytého plaveckého areálu vrací do normálu. V září je padesátimetrový plavecký bazén otevřen ve všední dny od 6 hodin ráno a o víkendech od 10 hodin.

Hradec Králové: Padesátimetrový bazén se vrací k běžnému provozu, aquacentrum čeká v polovině září odstávka
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Spolu s tím se vrací sportovní aktivity pro veřejnost jako je například páteční noční plavání od 19:45 do 22 hodin. Od 12. září bude také zahájen pravidelný pondělní aquaaerobic, a to v čase od 19:30 do 20:30 hodin. Svoji činnost zahájí i plavecké kluby.

Provoz Slunné loučky vedle plaveckého bazénu se bude řídit předpovědí počasí.

Další možnost koupání bude ještě do 11. září v aquacentru v městských lázních, otevřeno je v běžném režimu denně od 10 hodin. Před letošní odstávkou bude možné ještě využít páteční akci pro děti do 15 let, které v doprovodu dospělé osoby mají od 14 hodin vstup za polovinu. Oblíbená akce pro seniory, kdy mají vstup do aquacentra za cenu bazénu, se kvůli plánované odstávce během září přesouvá na říjen.

Od 12. září do konce měsíce bude v  aquacentru probíhat technologická odstávka. V rámci ní dojde k vypuštění všech bazénů, provede se kontrola a servis vlnobití, budou ošetřeny nerezové konstrukce. Vedle toho budou opraveny obklady dlažeb a dilatačních spár, odpadů a omítek v šatnách. Během odstávky zajistí pracovníci aquacentra také čištění výměníků tepla na ohřev bazénové vody a teplé užitkové vody. Budou vymalovány veřejné prostory, proběhne rozsáhlé mytí prosklených stěn a oken i revize tobogánu.

Zdroj: Správa nemovitostí Hradec Králové

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…