Hradec Králové: Pomozte nalézt odcizený mobiliář

25.09.2011 16:11

Dva dřevěné stoly a tři lavice byly ukradeny z parkoviště u lesního hřbitova. Mobiliář zde byl nainstalován k užitku všech občanů.

Hradec Králové: Pomozte nalézt odcizený mobiliář
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Statutární město Hradec Králové již není ochotno nečinně přihlížet, jak je devastován a ničen veřejný majetek, a proto se rozhodlo nabídnout ve spolupráci s Technickými službami odměnu 10 tisíc Kč tomu, kdo poskytne informaci vedoucí k odhalení pachatele.

Jedná se o dva dřevěné stoly, jež jsou cca 180 cm dlouhé, 80 cm široké a 80 cm vysoké. Tři dřevěné lavice jsou cca 180 cm dlouhé 50 cm široké a 45 cm vysoké. Stoly i lavice jsou vyrobeny ze surového smrkového dřeva, nevylučujeme však, že po krádeži mohly být opatřeny barevným nátěrem. Jakékoliv informace o ukradeném mobiliáři ohlaste na kterémkoliv oddělení Policie ČR (tel. 158), na pracovišti Městské policie Hradec Králové (tel. 156) nebo zašlete na e-mailovou adresu Technických služeb Hradec Králové mobiliar@tshk.cz, Městské policie Hradec Králové Miroslav.Hlousek@mmhk.cz nebo na Magistrát města Hradec králové posta@mmhk.cz, případně na adresu http://mhk.cz/b.

Děkujeme za spolupráci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…