Hradec Králové: Předvánoční relaxační večer v aquacentru

26.11.2018 10:47

Již druhou prosincovou sobotu mohou návštěvníci městských lázní opět zažít romantickou atmosféru v celém aquacentru od 20:30 do 23:00 hodin.

Hradec Králové: Předvánoční relaxační večer v aquacentru
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Relaxační večery se tu staly již nedílnou součástí podzimních a zimních měsíců a těší se stále větší oblibě mezi návštěvníky z Hradce Králové i širokého okolí. Ten listopadový byl zatím vůbec nejúspěšnějším v historii. Velký podíl na úspěchu měly i exotické thajské masáže, které bude možné vyzkoušet i tentokrát.

Cena za vstup zůstává nezměněna, a tak za 90 Kč (cena platí pro majitele čipových hodinek, jednorázové vstupné je 110 Kč) je opět možné užít si celý večer včetně sauny. Již tradičně je samozřejmostí romantická atmosféra umocněná tlumeným osvětlením, svíčkami a relaxační hudbou. Na baru u vody bude v nabídce rozlévané šampaňské v podobě 1+1 sklenka zdarma.

Nezůstane však jen u osvědčených akcí. Ve spolupráci s restaurací La Terraza bude připraveno i další překvapení v podobě španělské kuchyně, podávat se bude vynikající paella se sangríou za zvýhodněnou cenu.

Vstup je možný osobám starším 15 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…