Hradec Králové: Provoz městských vodních areálů v souvislosti s nošením roušek

10.09.2020 14:51

Dnešním dnem nabylo účinnosti mimořádné opatření vlády o povinném nošení roušek ve všech vnitřních prostorách staveb v celé České republice. Při návštěvě vnitřních prostor areálů, tj. Wellness studia Flošna, Squashe Flošna, aquacentra v Městských lázních a krytého plaveckého bazénu 50 m musí návštěvníci vstoupit do budovy s ochranou dýchacích cest.

Hradec Králové: Provoz městských vodních areálů v souvislosti s nošením roušek
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Roušku bude možné sundat až v šatnách. Nařízení nosit roušku neplatí v prostorech vnitřních umělých koupališť a bazénů a pro sportovce nebo cvičící osoby v době tréninku, cvičení, zápasu, soutěže apod.

Areál Flošna je otevřen každý den, squash je možné rezervovat předem online na ww.snhk.cz. Celý krytý plavecký areál je otevřen v běžném provozu, veřejnosti je k dispozici zatím i Slunná loučka.

Nařízení o nošení roušek se netýká venkovních prostor areálů, tudíž na Slunné loučce vedle krytého bazénu a na letním koupališti Flošna není nutné mít roušku vůbec (vyjma restaurace). Samozřejmě i nadále platí všeobecná hygienická pravidla a dodržování odstupů.

Letní koupaliště je zatím otevřeno každý den od 9 do 19 hodin a vzhledem k příznivé předpovědi počasí na příští týden, kdy se očekávají opět tropické teploty, to bude určitě skvělá volba pro trávení volného času.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…