Hradec Králové: Relaxační večer s barmanskou show

31.01.2019 9:15

Jedinečný zážitek opět nabídne aquacentrum Hradec Králové, kde se v sobotu 16. února koná další z oblíbených relaxačních večerů, který tentokrát doplní také barmanská show. Návštěvníci mohou využít nabídku thajského masážního salónu Thai Touch, kde budou masérky dopřávat zájemcům krátké ochutnávky masáží. Atmosféru dokreslí hudba, svíčky a barevné osvětlení.

Hradec Králové: Relaxační večer s barmanskou show
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

,,Nově jsme připravili barmanskou exhibici rozšířenou o efekty UV lamp a speciálně upraveného vybavení, jako jsou zářící lahve a vzduchem létající shakery. Pro návštěvníky bude také otevřen samostatný mobilní bar na míchané nápoje, kde během celého večera bude poskytován barový servis,“ řekla Amália Moličová ze Správy nemovitostí Hradec Králové.

Chybět nebudou již tradiční akce, jako je sekt 1+1 na baru u vody nebo vstup zdarma do Sauna & SPA zóny aquacentra. Tady lze kromě finské sauny využít i ledovou studnu a venkovní atrium. Občerstvení bude k dispozici i v odpočinkové místnosti s vodopádem.

Vstupenka na celý relaxační večer stojí 90 Kč pro majitele čipových hodinek, 110 Kč zaplatí návštěvníci na jednorázový vstup. Tato cena je jednotná bez jakýchkoliv doplatků za čas.

Relaxační večer začíná ve 20:30 a končí ve 23:00 hodin, vstup je možný od patnácti let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…