Hradecký dopravní podnik povede od ledna nový ředitel

31.10.2017 18:16

Novým ředitelem Dopravního podniku města Hradec Králové bude od ledna Zdeněk Abraham. Ve vedení této městské akciové společnosti nahradí Miloslava Kulicha, který ke konci roku odchází do důchodu. V rámci výběrového řízení na ředitele Technických služeb Hradec Králové město vhodného kandidáta zatím nenašlo.

Hradecký dopravní podnik povede od ledna nový ředitel
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

„Výběrová komise pana Abrahama jednohlasně doporučila, splňoval jak odborné, tak i manažerské požadavky,“ řekla Romana Lišková, náměstkyně primátora, odpovědná za městské organizace. Zdeněk Abraham doposud pracoval ve vedení firmy, která zajišťuje autobusovou dopravu ve Středočeském kraji.

Dopravní podnik města Hradec Králové je městem založenou obchodní společností. Jejích 377 zaměstnanců zajišťuje především provoz městské hromadné dopravy, vedlejší činností je pak například autoškola nebo zájezdová doprava. Současný ředitel Miloslav Kulich, který dopravní podnik řídí od roku 1987, ve své funkci končí ke konci tohoto roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…