Hranice: Město získalo ocenění za nejlepšího starostu kraje

26.06.2022 10:44 | Tisková zpráva

Výsledky práce starostů za téměř uplynulé volební období vyhodnocoval Svaz měst a obcí České republiky na pražském Žofíně.

Hranice: Město získalo ocenění za nejlepšího starostu kraje
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

Předseda Svazu měst a obcí Mgr. František Lukl a odborná porota vyhlásili výsledky hodnocení práce 6253 starostů v České republice v prestižní soutěži o nejlepšího starostu/primátora v jednotlivých krajích, která probíhá pod záštitou prezidenta republiky. Za Olomoucký kraj si odvezl cenu Nejlepší starosta 2018-2022 starosta Hranic Jiří Kudláček, a převzal tak ocenění za dlouhodobou práci celého vedení města Hranic.

Jde o další ocenění koncepční práce města po nedávném vítězství města Hranic v celostátní ceně ve veřejném sektoru, kdy jsme se stali nositelem titulu Ambasador kvality České republiky, a také po zisku Ceny hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost v kategorii obcí s rozšířenou působností.

Soutěž o nejlepšího starostu oceňuje práci za celé čtyřleté období. Koná se tedy jednou za čtyři roky, letos se konal již třetí ročník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…