Hranice: Zapojte se do tvorby pocitové mapy města

08.01.2020 15:21

Pocitová mapa umožňuje aktivně zapojit obyvatele města do sběru informací a názorů na lokality, v nichž bydlí, a identifikovat problémová místa v Hranicích, např. z pohledu dopravy, nebo bezpečnosti. Výsledky mapování město využije pro plánování veřejných prostor v Hranicích, při vytváření koncepcí dopravy nebo jako informace pro městskou policii.

Hranice: Zapojte se do tvorby pocitové mapy města
Foto: mesto-hranice.cz
Popisek: Hranice

Pocitová mapa zobrazuje místa, kde se necítíme bezpečně, jsou dopravně nepřehledná, je na nich potřeba něco opravit, nebo naopak místa, kam si rádi chodíme odpočinout, nebo kde je nám dobře.

Každý, kdo se zapojí, označí na mapě místo, které se svého pohledu shledává ošklivým, nebezpečným, nepříjemným, nebo naopak zajímavým, inspirativním, apod. Na stejné otázky samostatně odpovídá několik stovek obyvatel města, což umožní získat dostatek podnětů pro identifikování a rozvoj nejvíce exponovaných lokalit ve městě.

Přispějte i vy k efektivnímu nakládání s investicemi města a řekněte nám, jak se v Hranicích cítíte. Dotazník je zcela anonymní a jeho vyplnění zabere jen pár minut, vyplnit jej můžete do 31. 1. 2020. Dotazník je dostupný ZDE.

Za Vaše odpovědi předem děkujeme!

Tvorba pocitové mapy města Hranic je součástí projektu s názvem „Koncepční rozvoj města Hranice – Smart City“, který je spolufinancován ze zdrojů Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Zaměstnanost."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…