Humpolec: Velmi špatný technický stav sítí zpozdí práce na rekonstrukci křižovatky v Pražské ulici

23.10.2019 13:07

Firma Swietelsky, která opravuje křižovatku v humpolecké Pražské ulici, informovala město Humpolec o nutnosti prodloužení termínu stavby.

Humpolec: Velmi špatný technický stav sítí zpozdí práce na rekonstrukci křižovatky v Pražské ulici
Foto: infohumpolec.cz
Popisek: Humpolec

Po odstranění vrchních vrstev komunikace v části rekonstruované lokality její pracovníci totiž zjistili, že stav sítí je v mnohem horším stavu, než se předpokládalo. Oprava si tak vyžádá několik dní navíc. Firma požádala Kraj Vysočina jakožto vlastníka komunikace o prodloužení termínu do 15. listopadu 2019, a ten ji díky doložení objektivních důvodů zpoždění vyhoví. Žádost o prodloužení termínu schválili i humpolečtí radní.

Město Humpolec o opravu nejnebezpečnější křižovatky ve městě usilovalo na Kraji Vysočina několik let. Práce na největší investici města pro letošní rok začaly s koncem května. Kraj zajišťuje stavbu kruhového objezdu spolu s opravou vozovky, město se přidalo s rekonstrukcemi vodovodu, kanalizace, chodníků a veřejného osvětlení. Oprava se týkala i vodovodu v sousední ulici Zahradní. Hotovo mělo být do konce letošního října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…