Hustopeče: Nemocnice má nové rehabilitační oddělení

12.07.2018 18:23

Nově zrekonstruované pracoviště rehabilitace bylo v úterý 10. července 20128 otevřeno v Nemocnici Hustopeče. Za Jihomoravský kraj se otevření zúčastnil radní Milan Vojta.

Hustopeče: Nemocnice má nové rehabilitační oddělení
Foto: hustopece-city.cz
Popisek: Hustopeče

"Rekonstrukce prostor, kde nyní otevíráme nové pracoviště pro rehabilitaci v ambulantním režimu, vyšla na přibližně 8 milionů korun a byla hrazena z prostředků zřizovatele nemocnice, tedy Jihomoravského kraje. Při rekonstrukci zůstaly zachovány prakticky jen obvodové zdi. Prostory jsou moderní a poskytují zázemí na odpovídající úrovni jak pro pacienty, tak pro personál. Ani jedni nyní už nebudou muset docházet přes venkovní prostory, ale rehabilitační léčbu mohou absolvovat přímo v prostorách nemocnice,“ uvedl při otevření radní Milan Vojta.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

19:27 Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

Plzeňská vodárna zahájila stavbu kompletní realizace nové veřejné infrastruktury v plzeňském městské…