Jablonec nad Nisou: Cenu veřejnosti si odnesla pečovatelka Martina Kurpitová

18.06.2014 8:30

V pátek 13. června se v Městském divadle v Jablonci nad Nisou konal již tradiční koncert u příležitosti Světového dne proti násilí na seniorech. Stejně jako vloni byly v jeho úvodu oceněny nejlepší pečovatelky a osobní asistentky v sociálních službách. Vítězkou ankety po Cenu veřejnosti se stala pečovatelka Diakonie ČCE Martina Kurpitová.

Jablonec nad Nisou: Cenu veřejnosti si odnesla pečovatelka Martina Kurpitová
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Sváteční atmosféra panovala v pátek odpoledne v jabloneckém divadle. Diváci přišli na představení Procházka světovou operetou, které pro letošní ročník Koncertu proti násilí na seniorech vybral osobně ředitel divadla Pavel Žur. Ještě před zazněním prvních tónů všichni se zájmem sledovali úvodní vyhlašování Jablonecké pečovatelky roku 2014.

Letos bylo nominováno šest pečovatelek a osobních asistentek, které se zároveň v dubnu a květnu ucházely o přízeň Jablonečanů v anketě Cena veřejnosti. Do ankety přišlo celkem 645 hlasů. 390 hlasů se objevilo na internetu a v hlasovacím boxu jsme napočítali 255 fyzických anketních lístků. Zvítězila paní Martina Kurpitová, pečovatelka jablonecké Diakonie ČCE, která celkem získala 259 hlasů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.