Jablonec nad Nisou: Komunikace je třeba udržovat a opravovat

08.06.2021 16:01

Oddělení správy komunikací (OSKO) technického odboru jabloneckého magistrátu nezahálí. Po jarním úklidu se pustilo do údržby a oprav komunikací, na které mají letos v rozpočtu rezervovaných 27 mil. korun.

Jablonec nad Nisou: Komunikace je třeba udržovat a opravovat
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

„V ulici Uhelná se v současné době opravuje plynovod, který byl v havarijním stavu. Oprava by měla trvat do 14. června a pak komunikaci předáme technickým službám, které opraví povrch vozovky,“ říká vedoucí oddělení správy komunikací Martin Černý.

Další oprava havarijního stavu plynovodu je plánována v ulici Zelená. „Práce na této havárii bude rozdělená do etap v průběhu celých prázdnin. Nového povrchu vozovky se tak lidé dočkají v září,“ doplňuje Černý. 

Hotová je oprava chodníku ve Mšeně v ulici Mechová, na niž plánuje OSKO navázat další opravou v této lokalitě, a to chodníku v ulici Mozartova. „Ta by se v případě příznivého vývoje financí měla uskutečnit buď ještě letos, nejpozději však na jaře příštího roku,“ připomíná vedoucí OSKO s tím, že ještě letos oddělení má v plánu dokončit opravy chodníku podél silnice I. třídy v ulici Prosečská.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…