Jablonec nad Nisou: Magistrát se opět otevře 1. června

27.05.2020 15:34

Od začátku června se jablonecký magistrát vrátí k původním úředním hodinám v obou budovách, které byly zrušené 16. března. Vše bude i nadále probíhat za zvýšených hygienických podmínek.

Jablonec nad Nisou: Magistrát se opět otevře 1. června
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

Od 1. června se provoz magistrátu na radnici i v budově odboru správního v ulici Komenského 8 vrátí k původním úředním hodinám, které platily před nouzovým stavem. „Budeme dodržovat úřední hodiny s hodinovou polední pauzou od 12:00 do 13:00 hodin, během které budeme provádět dezinfekci společných prostor a ozonizaci čekáren,“ říká tajemník úřadu Marek Řeháček s tím, že vchod do radnice bude monitorovat ostraha a klienti se už nebudou muset objednávat. „Stále platí, že občan přichází s rouškou a pracovníci ji při styku s klientem mají také. Zhorší-li se situace, např. budou-li se lidé srocovat v čekárnách, budeme vše řešit operativně,“ dodává Řeháček. Polední pauza neplatí pro informační středisko, které bude otevřené i přes poledne.

Klienti mohou ke sjednávání schůzek dál využívat elektronický objednávkový systém přes městský web a mobilní aplikaci, ale nebude už možné si schůzky objednat telefonicky.

Úřední hodiny byly na jabloneckém magistrátě zrušené od pondělí 16. března. „Úřad jsme zavřeli, aby bylo možné zajistit dostatečné hygienické podmínky pro bezpečný pohyb veřejnosti v budovách magistrátu,“ uvádí tajemník. Od té chvíle bylo možné s magistrátem komunikovat telefonem, e-mailem nebo poštou či prostřednictvím datové schránky. „Některé písemnosti, u kterých nebylo třeba vydat potvrzení o převzetí, lidé mohli podávat prostřednictvím provizorní podatelny v informačním středisku v přízemí jablonecké radnice.,“ doplňuje Marek Řeháček.

Úřední hodiny radnice:
pondělí, středa 8-12 a 13-17 hodin

Úřední hodiny oddělení správních agend v Komenského 8:
pondělí, středa 7:30-17 hodin
úterý, čtvrtek a pátek 7:30-14 hodin
každá první sobota v měsíci 8-12 hodin

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…