Jablonec nad Nisou: Na MDŽ s květinou

13.03.2018 21:15

S květinou v ruce navštívili v minulém týdnu představitelé jablonecké radnice především seniorky, aby si s nimi připomenuli Mezinárodní den žen. Náměstek Lukáš Pleticha se tak sešel se ženami sdruženými v organizaci Senioři ČR, náměstek Miloš Zahradník zase navštěvuje ženy v jednotlivých seniorských klubech v domech zvláštního určení a v domech s pečovatelskou službou.

Jablonec nad Nisou: Na MDŽ s květinou
Foto: mhdvmb.cz
Popisek: Jablonec nad Nisou

„Je velmi příjemné strávit podobné odpoledne s lidmi, kteří se těší ze života, mají zájem o dění kolem sebe a nechovají se jako ti, kdo jsou na konci své cesty. A takové jablonecké seniorky rozhodně nejsou. Setkání s nimi je vždy milé a zábavné,“ konstatoval Lukáš Pleticha, když rozdal květiny a hovořil s ženami na setkání v městské sportovní hale.

„Rád za našimi seniorkami chodím. Zavzpomínáme na doby minulé a vždy se dozvím něco nového. A ta kytička, kterou přinesu, je to nejmenší, jak můžeme ženám poděkovat,“ přidává se také náměstek Zahradník.

S květinami k MDŽ přišel také primátor Petr Beitl, jehož pozvaly členky svazu žen na své setkání do restaurace v městské sportovní hale. To se konalo právě 8. března.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…