Jablonec nad Nisou: Od března bude mít odbor zdravotnictví a sociálních věcí nového šéfa

13.02.2015 17:58

Rada města Jablonce nad Nisou jmenovala na post vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Martinu Rosenbergovou. Do vedoucí funkce na jabloneckém magistrátu byla jmenovaná na základě výsledku výběrového řízení od 1. března 2015.

Jablonec nad Nisou: Od března bude mít odbor zdravotnictví a sociálních věcí nového šéfa
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Ve výběrovém řízení na místo vedoucího odboru sociálních věcí a zdravotnictví právě Rosenbergová splnila stanovené podmínky včetně požadovaného vzdělání, neboť osmačtyřicetiletá matka dvou dcer vystudovala obor sociální práce.

„Paní Rosenbergovou posuzovala výběrová komise po odborné stránce, v životopisu si všímala její pracovní historie, rozhodně však nepřihlížela k jejímu politickému působení a stranické příslušnosti,“ prohlásil náměstek primátora Pavel Svoboda, který má na starosti odbory humanitní i sociálních věcí a zdravotnictví.

V minulosti Martina Rosenbergová pracovala jako bytová referentka ve firmě Alexandr Kendik Junior a v Domově mládeže v Liberci. Postupně pak zastávala post manažerky prevence kriminality na Krajském úřadě Libereckého kraje, v době povodní pak pracovala na Zdravotní záchranné službě LK. V letech 2008-2011 studovala na Technické univerzitě v Liberci obor sociální péče, magisterský titul posléze získala na Univerzitě J. A. Komenského v oboru politologie. V komunálních volbách v roce 2010 byla nejprve zvolena náměstkyní libereckého magistrátu pro sociální a zdravotní věci, v letech 2011-2014 zastávala pozici 5. primátorky statutárního města Liberec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestojablonec.cz

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

22:09 Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

Jihlava slavnostně otevřela nový kulturní klenot Masarykova náměstí, Stříbrný dům s číslem popisným …