Jablonec nad Nisou: Stavba na Anenském náměstí potrvá do konce října

21.08.2020 10:34

Stavba dešťové kanalizace a rekonstrukce sítí postoupila do své další etapy na Anenské náměstí. Stavební ruch by tu měl trvat do konce října. Vedení města si je vědomo nepříjemností, které zde vznikají, a proto děkuje Jablonečanům i řidičům za trpělivost. Stavba však pokračuje dle harmonogramu a dělníci se ji snaží dle možností urychlit.

Jablonec nad Nisou: Stavba na Anenském náměstí potrvá do konce října
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

„Dopravní situace je zde složitá, protože stavba se rychle pohybuje a v souvislosti s ní se pružně mění uzavírky. Je třeba pozorně číst dočasné dopravní značení. Aktuálně je možný průjezd z ulice Kostelní vpravo do ulice Budovatelů a odtud na Liberec,“ upozorňuje vedoucí odboru rozvoje Martin Jančík s tím, že odbočit vlevo do ulice Soukenné mohou jen rezidenti a zásobování.

Ulicí Budovatelů ve směru od Liberce je nyní možné jet až k parkovišti před prodejnou DATART a i k tomu na protější straně. Dále je možné pokračovat přes křižovatku u hotelu Merkur podél parku na Anenském náměstí do ulice Dvorské a do tzv. slepé ulice, což je vjezd do dvora. Parkoviště na Anenském náměstí po dobu stavby slouží pro potřeby stavby, parkovat tu není možné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…