Jablonec nad Nisou: Vyšlapané pěšiny legalizuje dláždění

13.07.2020 6:32

Drobné úpravy vyšlapaných cest a nerovného terénu – to jsou některé z činností, jež v současné době provádí oddělení správy městské zeleně jabloneckého magistrátu.

Jablonec nad Nisou: Vyšlapané pěšiny legalizuje dláždění
Foto: Stavbarokulibereckehokraje.cz
Popisek: Rekonstrukce budovy Muzea skla a bižuterie, Jablonec nad Nisou

„V těchto dnech jsme předali občanům do užívání vydlážděný chodníček, který spojuje ulici Žitnou s areálem nemocnice. Jde vlastně o legalizaci vyšlapané pěšiny, kterou léta lidé využívají,“ říká vedoucí oddělení správy městské zeleně Štěpánka Gaislerová. Vydláždění cesty přišlo městskou kasu na 45 tisíc korun.

V plánu je další podobná legalizace vyšlapané pěšiny, a to na Horním náměstí. Po té si zkracují cestu od zastávky MHD lidé jdoucí směrem k průmyslové škole. Na ni je v rozpočtu pamatováno částkou 75 tisíc korun. Nedávno oddělení také srovnalo terén u cesty kolem městského bazénu od ulice Pod Skalkou do ulice Sv. Čecha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…