Jak jste spokojení v Jablonci, ptá se město svých obyvatel

07.01.2021 18:00

Jablonec nad Nisou připravuje nový strategický a akční plán. Při jejich tvorbě počítá se zapojením veřejnosti. K tomu je připravený dotazník, který je od 11. ledna k dispozici v elektronické, v tištěné vyjde v únorovém čísle Jabloneckého měsíčníku. Konečný termín odevzdání vyplněného dotazníku je 14. února 2021.

Jak jste spokojení v Jablonci, ptá se město svých obyvatel
Foto: VolbyJablonec.cz
Popisek: Silueta Jablonce nad Nisou

Realizace projektu Zlepšení strategického řízení a plánování udržitelného rozvoje v Jablonci nad Nisou z Operačního programu Zaměstnanost začala v roce 2020. „Jeho cílem je rozvoj strategického řízení a udržitelného rozvoje statutárního města Jablonec nad Nisou s důrazem na participaci veřejnosti a klíčových aktérů ve veřejné správě. V rámci projektu bude mj. vypracován Strategický plán statutárního města Jablonec nad Nisou pro období 2021-2030 a akční plán pro období 2022-2024,“ říká Tomáš Patočka ze společnosti Gatum Advisory, s.r.o., která pro město plány zpracovává.

Při tvorbě strategického plánu město počítá s aktivním zapojení veřejnosti. „Proto bude od 11. ledna do 14. února 2021 probíhat průzkum veřejného mínění a potřeb obyvatel města, a to prostřednictvím dotazníku - Anketní šetření názorů občanů města Jablonec nad Nisou. Ten je od pondělí 11. ledna k dispozici v elektronické podobě. Odkaz na něj najdou zájemci jak na webu města, tak na městských sociálních sítích Facebook a Twitter. Ti, kdo nemají přístup k počítači nebo upřednostňují tištěnou verzi, najdou dotazník v únorovém vydání Jabloneckého měsíčníku, jež vyjde v posledním lednovém týdnu,“ informuje náměstek primátora pro rozvoj města Petr Roubíček, který je garantem projektu.

Vyplněný dotazník je třeba zaslat do 14. února 2021 na email andrea.brozkova@gatum.cz nebo na adresu Magistrát města Jablonec nad Nisou, oddělení dotací, Mírové nám. 19, 466 01 Jablonec nad Nisou, popř. jej odevzdat osobně v informačním středisku magistrátu v přízemí radnice. Obálku či předmět e-mailu označte heslem: Dotazník - Jablonec.

Projekt je spolufinancován z EU z Evropského sociálního fondu v rámci Operačního programu Zaměstnanost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…