Jaké budou sociální služby na Jindřichohradecku?

03.04.2018 6:34

Město Jindřichův Hradec ve spolupráci s Centrem pro komunitní práci jižní Čechy si vás dovoluje pozvat na první veřejné projednání v rámci projektu Pokračování komunitního plánování sociálních služeb v obci s rozšířenou působností Jindřichův Hradec, které se koná dne 12. dubna 2018 od 15:30 hod. v Muzeu fotografie a moderních obrazových médií, o.p.s., v ul. Kostelní 20/I, Jindřichův Hradec (místnost v 1. nadzemním podlaží).

Jaké budou sociální služby na Jindřichohradecku?
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Cílem je informovat širokou veřejnost o procesu komunitního plánování v Jindřichově Hradci a představit nové aktivity v rámci projektu Pokračování komunitního plánování v obci s rozšířenou působností Jindřichův Hradec.

Účastníci mohou také diskutovat o hlavních problémech v sociální oblasti s představiteli města a poskytovatelů sociálních služeb na Jindřichohradecku, kteří přispívají svou činností ke zlepšení života občanů. Obzvlášť těch, kteří se ocitnou v nelehké životní situaci, nemocných nebo osob s jakýmkoli handicapem.

Projekt zajišťuje Centrum pro komunitní práci jižní Čechy ve spolupráci s Odborem sociálních věcí při Městském úřadě Jindřichův Hradec a je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…