Jičín: Budova úřadu se dočká dílčích oprav, obnovena bude výpočetní technika

16.10.2019 10:51

Rada schválila tři vítěze veřejných zakázek. Dvě z nich se týkají rekonstrukce vybraných částí městského úřadu. Oba předměty zakázek – toalety v prvním patře a západní fasáda budovy – byly vybrány s ohledem na jejich špatný stav. A v rámci postupné obnovy výpočetní techniky bude zakoupeno 15 počítačů.

Jičín: Budova úřadu se dočká dílčích oprav, obnovena bude výpočetní technika
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Během letošního podzimu budou zrekonstruovány pánské toalety v 1. patře Městského úřadu na Žižkově náměstí. Práce zajistí firma NADOZ s.r.o. z Nové Paky, která ve veřejné zakázce nabídla cenu 262 571,32 Kč bez DPH. Termín dokončení je stanoven na 13. prosince 2019. Pánské toalety jsou nejen ve špatném stavu, navíc jsou z části nefunkční a v nedávné minulosti došlo k havárii.

Přibližně ve stejné době bude probíhat oprava západní fasády městského úřadu na Žižkově náměstí. Řeč je o fasádě od ulice Nová. Veřejnou zakázku získala firma PJ – stav. DK s.r.o. z Velehrádku za cenu 218 905 Kč bez DPH. Práce mají být dokončeny do 29. listopadu 2019.

Rada také schválila pořadí uchazečů a vítěze veřejné zakázky na dodání 15 nových počítačů. Zajistí je firma Netfox s.r.o. za cenu 175 500 Kč bez DPH. Kupní smlouva stanovuje dodání strojů do konce října 2019 a zahrnuje také tříletý servis. Zakoupeny budou počítače značky HP ProDesk 400 s procesorem Intel i3-9100 a budou sloužit pro postupnou obnovu zastaralých strojů v kancelářích. V ceně zakázky je i doprava zboží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

7:17 Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

Komunitní zahrádka s piknikovým sezením je projekt, který se objevil v seznamu návrhů v rámci partic…