Jičín: Příprava projektové dokumentace na zastřešení tenisových kurtů začíná

04.09.2020 9:15

Rada schválila výsledek veřejné zakázky týkající se zastřešení dvou tenisových kurtů ve sportovním areálu. Vítěz vypracuje projektovou dokumentaci. Stala se jím firma ER PLAN z Havlíčkova Brodu. Tenisové kurty v Jičíně by se mohly proměnit v krytou halu se zázemím pro diváky a sportovce.

Jičín: Příprava projektové dokumentace na zastřešení tenisových kurtů začíná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

O vypracování dokumentace mělo zájem pět uchazečů. Vítězná firma nabídla při splnění všech podmínek v zadávací dokumentaci nejnižší cenu, a to 800 tisíc Kč bez DPH (968 tisíc Kč včetně DPH). Projektant sestaví dokumentaci pro všechny stupně, tj. pro územní rozhodnutí, stavební povolení a také pro provedení stavby; a poté během stavebních prací bude provádět autorský dozor.

Smlouva stanovuje, že do konce roku 2020 má být hotova dokumentace pro územní rozhodnutí a stavební povolení. Po nabytí právní moci společného povolení začnou práce na dokumentaci pro provedení stavby, na což bude mít projektant 180 dnů.

Předpokládaná realizace stavby se vztahuje k rokům 2022 až 2024. Celková cena kryté haly vyjde až z projektové dokumentace. Až bude sestavena, bude nezbytné zajistit rovněž financování akce. O tom rozhoduje Zastupitelstvo města. Hala bude sloužit nejenom tenisu, ale i dalším halovým a síťovým sportům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…