Jihlava: Dobrovolníci opravili altán v parku Nad Tunelem

06.08.2018 17:33

V polovině léta zaměstnanci přepravní společnosti DPD opravili altánek v parku Nad Tunelem. S nápadem zkrášlit kus Jihlavy přišli sami zástupci společnosti. Město dobrovolníkům uhradilo pracovní pomůcky.

Jihlava: Dobrovolníci opravili altán v parku Nad Tunelem
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

„Společnost DPD město oslovila v rámci své dobrovolnické činnosti. Odbor správy realit vytipoval 4 místa v Jihlavě, která by potřebovala úpravu. Dobrovolníci se poté rozhodli, že opraví altán v parku Nad Tunelem v Rantířovské ulici,“ sdělil Ondřej Stránský z městského odboru správy realit.

Deset zaměstnanců společnosti altánek nejprve obrousilo, poté jej natřelo. „Této spolupráce si město váží a těšíme se na další obdobné projekty. Zároveň doufáme, že se k obdobné spolupráci odhodlá více firem,“ sdělil náměstek pro oblast správy realit Radek Popelka.

„Věřím, že aktivitu ocenili i návštěvníci parku, kdy jsme zaznamenali hned několik pozitivních reakcí na naše činění,“ doplnil Josef Chochola, manažer společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…