Jihlava: Kulturou k vzdělání

22.11.2021 17:39 | Tisková zpráva

Platforma Jihlava vzdělává kulturou (dále JVK) spojuje městské aktéry realizující vzdělávací činnosti a učitele jihlavských škol. Další ze setkání, kde měl každý možnost prezentovat svoji činnost a zároveň získat cenné zkušenosti od ostatních, se uskutečnilo v listopadu.

Jihlava: Kulturou k vzdělání
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Na programu, který úvodním slovem zahájila primátorka města Karolína Koubová, byly aktivity zaměřené na navázání neformálních vazeb mezi zapojenými účastníky a vznik nápadů k projektům, o které by samotní pedagogové měli zájem.

„Jak pedagogové, tak kulturní aktéři projevili potřebu vytvoření online prostoru, ve kterém by bylo možné sdílet vzdělávací nabídky pro školy, aby cesta od realizátorů vzdělávacích aktivit směrem ke konkrétním pedagogům byla co nejvíce přímá. Součástí tohoto prostoru by také měly být informace o již realizovaných aktivitách jako příklad dobré praxe,“ manažerka kulturní strategie Michaela Kružíková, která akci JVK připravila.

Setkání se zúčastnili zástupci Oblastní galerie Vysočiny, Centra dokumentárního filmu, Horáckého divadla Jihlava, Městské knihovny Jihlava, Centra choreografického rozvoje SE.S.TA, Muzea Vysočiny, Zoologické zahrady Jihlava, Domu Gustava Mahlera, Kvasu z.s., EPMA – Agentury pro evropské projekty a management a Kabinetu Přírodovědného vzdělávání pro Kraj Vysočina - Národního pedagogického institutu České republiky.

Prezentace účastníků lze najít na stránce ZDE v sekci JVK.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…