Jihlava: Magistrát rozšiřuje úřední hodiny

20.11.2020 14:56

Od pondělí 23. listopadu 2020 úřední hodiny v pondělí a ve středu vždy od 8:00 do 17:00.

Jihlava: Magistrát rozšiřuje úřední hodiny
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Z rozhodnutí tajemníka rozšíří magistrát města Jihlavy (MMJ) úřední hodiny nad rámec vládou stanovených zkrácených časů. Stane se tak od pondělí 23. listopadu i přes to, že došlo k prodloužení nouzového stavu. Úřad tím využil benevolenci vládního usnesení ve prospěch klientů.

Úřední hodiny se vrátí v pondělí a ve středu na 9 hodin (vždy od 8:00 do 17:00), celkově tak týdně bude od pondělí 23.11. úřad místo stávajících deseti hodin nově otevřený 18 hodin týdně. „Úřední hodiny rozšiřujeme i přesto, že je stále velké množství pracovníků magistrátu kvůli koronaviru mimo pracovní proces a bude to tak personálně i organizačně velmi náročné,“ zdůraznil tajemník MMJ Evžen Zámek. Navíc podle jeho slov úřad stále vyřizuje on-line objednané klienty i mimo úřední hodiny např. v pátek. „Věříme ale, že to pomůže nejenom lidem postiženým koronakrizí, ale všem našim klientům,“ uzavřel tajemník MMJ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…