Jihlava: Mimořádné úřední hodiny odboru dopravy splnily účel

10.06.2020 9:52

Úterní mimořádné úřední hodiny na odboru dopravy jihlavského magistrátu postupně končí. Během května se osvědčily a v červu se utlumí.

Jihlava: Mimořádné úřední hodiny odboru dopravy splnily účel
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Provoz na odboru dopravy magistrátu města Jihlavy se vrací do normálu. Úřední hodiny budou v pondělí a ve středu od 8:00 do 17:00 a v pátek od 8:00 do 14:00. Poslední mimořádné zájemce odbavil odbor dopravy v úterý 9. června.

„Úterní mimořádné úřední hodiny byly velmi potřeba a moc nám pomohly zvládnout nápor klientů, kteří k nám nemohli nebo nechtěli v březnu a dubnu kvůli pandemii čínského viru. Svůj účel splnily a teď už nebudou potřeba,“ řekl vedoucí odboru dopravy Lubomír Dohnal s tím, že klientů už ubylo a úřední hodiny se mohou vrátit do normálu.

Kvůli velkému zájmu klientů rozšířil odbor dopravy jihlavského magistrátu úřední hodiny od 5. května i na každé úterý od 8 do 14 hodin. Jak bylo už tehdy avizováno, šlo o dočasné řešení pro uspokojení velkého množství klientů. „Těch od konce dubna enormně přibývalo, protože se na úřad začali vracet lidé, kteří v době pandemie úřední jednání odložili,“ vysvětlil mluvčí magistrátu Radovan Daněk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …