Jihlava: Na náměstí si můžete vyzkoušet lidský stolní fotbálek i cyklotrenažér

31.05.2023 7:29 | Tisková zpráva

Masarykovo náměstí bude žít 1. června sportem. Po roce se tam vrací akce Sportujeme s VŠPJ. Vysoká škola polytechnický Jihlava si pro příchozí připravila pestrý program. Startuje se v 11 hodin a vstup je zdarma.

Jihlava: Na náměstí si můžete vyzkoušet lidský stolní fotbálek i cyklotrenažér
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Aktivní i rekreační sportovci všech věkových kategorií si přijdou na své už tento čtvrtek 1. června na Masarykově náměstí. Koná se tam tradiční akce Vysoké školy polytechnické Jihlava Sportujeme s VŠPJ. Vyzkoušet si budete moci mimo jiné lidský stolní fotbálek, lezeckou stěnu, softball, baseball, hokej nebo cyklotrenažér. Začátek je v 11 hodin a vstup je zdarma.
Chybět nebude ani tradiční turnaj v lidském stolním fotbálku. Od 11 do 13 hodin je v plánu turnaj středních škol. Ceny vítězům bude mimo jiné předávat i náměstek primátora Richard Šedivý.

Ve 13:30 pak začíná turnaj institucí o putovní pohár, o který bude bojovat i tým jihlavského magistrátu.  Od 15:30 až do 17 hodin si pak lidský stolní fotbálek může vyzkoušet i veřejnost.

Po skončení akce naváže na program VŠPJ kulturní akce Brány Jihlavy. Na 18:30 je naplánován koncert sedmičlenné hudební skupiny DiscoBalls, která patří mezi přední české skupiny a velmi oblíbená je i v zahraničí. „Tímto koncertem zahajujeme letní sezónu v centru města. Lidé se mohou až do konce září těšit každý pátek na hudební vystoupení, neděle budou opět patřit na parkánu dětem a čtvrtky budou tradičně ve znamení dechovek,“ uvedla Lenka Kremláčková z Brány Jihlavy. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…