Jihlava: Primátor poděkoval policistům za prevenci kriminality

14.04.2018 16:58

Primátor Jihlavy Rudolf Chloupek se setkal s praporčíky Policie České republiky Radomírem Krejčím a Karlem Šeflem, aby jim poděkoval za dlouholeté pořádání preventivních akcí na ZŠ Jungmannova.

Jihlava: Primátor poděkoval policistům za prevenci kriminality
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Primátor Jihlavy Rudolf Chloupek se setkal s praporčíky Policie České republiky Radomírem Krejčím a Karlem Šeflem, aby jim poděkoval za dlouholeté pořádání preventivních akcí na ZŠ Jungmannova. Setkání se zúčastnil také vedoucí odboru školství, kultury a tělovýchovy Tomáš Koukal a ředitelka základní školy Ivana Málková.

„Policisté se na základní škole Jungmannova snaží pracovat s negativními jevy, komunikují s jedinci a pořádají různé preventivní akce, to vše bez nároku na honorář. Policie České republiky každoročně dostává od města písemné poděkování, letos jsme se rozhodli oba pány pozvat a poděkovat jim osobně,“ uvedl primátor Rudolf Chloupek.

„V preventivní činnosti, při zachycování varovných signálů spojených s možností rozvoje rizikového chování u jednotlivých žáků a tříd, nám tito pánové velmi pomáhají. Preventivní aktivity probíhají kontinuálně. Nahodilé besedy nic neřeší, proto jsme se dohodli s uvedenými policisty na dlouhodobější spolupráci. Na prevenci v oblasti sociálně patologických jevů klademe velký důraz. Pokud se již rozvine rizikové chování, snažíme se ho jako škola řešit, před ničím nezavírat oči. Cílem je, aby se všichni cítili bezpečně,“ sdělila ředitelka ZŠ Jungmannova Ivana Málková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…