Jihlava: Pro lepší chod úřadu slouží nové vyvolávací systémy

28.02.2019 13:13

Od konce minulého roku jsou na jihlavském úřadě v provozu nové vyvolávací systémy. Ty ulehčují spolupráci magistrátu s jeho návštěvníky, a to na správním a ekonomickém odboru a na živnostenském úřadě.

Jihlava: Pro lepší chod úřadu slouží nové vyvolávací systémy
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

„Vyvolávací systémy se skládají z výdejního kiosku s dotykovou obrazovkou, kde stačí v jednoduchém menu zadat příslušnou službu a vytisknout si lístek. Pak stačí sledovat informační panel, který zobrazuje aktuální číslo volné přepážky a klienta v pořadí,“ sdělil vedoucí odboru informatiky Vladimír Křivánek.

Vyvolávací systém v blízké budoucnosti doplní web-call, tedy možnost objednat se k vyřízení dané agendy přes webové stránky města na určitý termín a čas. Podobně lze v současné době využít web-call při vyřizování občanských průkazů, cestovních dokladů, řidičských oprávnění a tak dále.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…