Jihlava: Spor náměstka Laštovičky je ryze občanskoprávní záležitostí

14.01.2020 21:27

Tiskové prohlášení náměstka primátorky Petra Laštovičky k publicitě na blogu Občasník, týkající se jeho soukromého právního sporu

Jihlava: Spor náměstka Laštovičky je ryze občanskoprávní záležitostí
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jedná se o ryze občanskoprávní záležitost, která s výkonem mé funkce radního a náměstka primátorky v ničem nesouvisí a města Jihlava ani jeho obyvatel se nijak netýká.

Jedná se o typický sousedský spor, který ač jistě není pro žádnou ze zúčastněných stran příjemný, nevybočuje z běžných situací, které čas od času musí v životě řešit většina z nás.

Snahu o zveličování a politizaci této “aféry” ze strany některých představitelů opozice pomocí jejich spřáteleného blogu Občasník považuji za ubohou.

Je smutné, že metody zneužívání soukromých záležitostí k prosazování parciálních zájmů lobistických skupin z naší společnosti nevymizely ani 30 let po pádu komunistického režimu.

Rád bych pevně ujistil všechny občany města Jihlavy, že pokusy užívat tyto metody vůči mé osobě a rodině nemají a v budoucnu ani nebudou mít na moji práci či rozhodování absolutně žádný vliv.

Petr Laštovička

v Jihlavě dne 13. ledna 2020

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…