Jihlava: Sportovce vystřídají o víkendu v Českém mlýně zpěváci, začíná Loděnice fest

24.06.2022 13:55 | Tisková zpráva

Na hudebním festivalu pro mladé se představí například finalisté Eurovize We Are Domi, 58G nebo I Love You Honeybunny.

Jihlava: Sportovce vystřídají o víkendu v Českém mlýně zpěváci, začíná Loděnice fest
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Kulturní léto v Jihlavě je v plném proudu. Už tento pátek odstartuje letošní novinka Loděnice fest. Během dvou dnů se v areálu Českého mlýna představí několik kapel. Na festival pro mladé přijali pozvání například finalisté Eurovize We Are Domi, 58G, Pio Squad, Wich & Maniak, I Love You Honeybunny a další. Součástí bude skateová exhibice, sportovní atrakce nebo nový cirkus.

„V sobotu si pak budou moci zájemci vyzkoušet lezeckou stěnu, aquazorbing nebo navštívit žonglovací dílnu. Po celý víkend bude navíc možné půjčit si loď,“ uvedl k programu ředitel příspěvkové organizace města Brána Jihlavy, která akci pořádá, Jakub Deml. Bližší informace najdete na stránkách Do Jihlavy (ZDE).

Léto v Jihlavě letos nabídne přes dvě stě akcí. Na náměstí je připraven stálý program. Součástí bude letní kino, čtvrteční dechovky nebo páteční koncerty. Neděle pak budou v Jihlavě patřit především dětem. Například 17. července se na parkánu u Brány Matky Boží uskuteční výtvarný workshop pro děti LETMO. 21. srpna pak mohou zájemci navštívit sportovní wokrshop s Akrobatem na Masarykově náměstí.

Poslední prázdninovou sobotu ožije náměstí a ulice Matky Boží food festivalem inspirovaným Létem s Gustem Jihlava je boží. „Bude to vyvrcholení letní sezóny. Kromě vybraných foodtrucků s pestrou světovou kuchyní se uskuteční finále mistrovství ČR v Beachvoleyballe a zakončí to koncert Zastrestbandu,“ připomněl Jakub Deml.

Více informací o Kulturním létu najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.