Jihlava: Velikonočního putování se zúčastnilo přes 500 dobrodruhů

07.05.2021 11:45

Město navíc vylosovalo deset výherců hlavní ceny – velkého plyšového ježka. Velikonoční putování trvalo po celý duben a malí i velcí soutěžící si mohli projít 10 míst po Jihlavě, kde byla velikonoční výzdoba i zajímavé hry.

Jihlava: Velikonočního putování se zúčastnilo přes 500 dobrodruhů
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

První ročník Velikonočního putování přitáhnul 550 dobrodruhů. Ti si mohli během dubna projít velikonočně vyzdobená soutěžní stanoviště a vyplnit herní kartičky. Za ty dostali drobné ceny, hlavní cenu – velkého plyšového ježka, však vyhrává jen desítka vylosovaných.

„On-line mapa Velikonočního putování byla zobrazena téměř 1500 krát. Zájem o soutěž byl opravdu veliký, což dokazuje i nutný dotisk soutěžních kartiček. Potkaly nás však i nepříjemné zkušenosti, na některých místech byla rozkradena výzdoba, na stanovišti u Domu dětí a mládeže dokonce pár dnů po spuštění soutěže z plotu zmizely dekorativní pomlázky. Přišlo i několik podnětů, jak soutěž vylepšit, které vezmeme potaz pro příští koncept podobné soutěže,“ uvedla koordinátorka soutěže Ivana Hamáčková z odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Kromě drobných cen, které dostal každý soutěžící se správně vyplněnou herní kartičkou, město rozdá také deset hlavních cen. Pro ty si mohou níže jmenovaní dojít na Městské informační centrum (Masarykovo náměstí 1), a to od pondělí 10. května do pátku 14. května.

Výherci hlavní ceny se stávají:

  • Zorka Pykalová
  • Viktorka Divišová
  • Bartoloměj Kalný
  • Anežka Valová
  • Anna Poláčková
  • Lukáš Čurda
  • Ema Musilová
  • Kačka Valová
  • Aneta Janoušková
  • Marie Tůmová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…