Jihlava: Veřejná prezentace návrhu Územní studie Kosov

08.11.2018 16:45

Prezentace se uskuteční v kině Dukla 12. listopadu 2018.

Jihlava: Veřejná prezentace návrhu Územní studie Kosov
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Statutární město Jihlava zve veřejnost na prezentaci variantního návrhu řešení Územní studie Kosov. Případné podněty a připomínky veřejnosti mohou být podkladem pro konečnou podobu územně plánovacího podkladu.

„Územní studie Kosov řeší prostorové uspořádání v zastavitelných plochách pro bydlení a prověřuje možné využití ploch územních rezerv, případně souvisejících stabilizovaných ploch při stanovení přiměřené míry rozvoje bydlení, a to v kontextu urbanistické koncepce příměstské části s důrazem na uspořádání a charakter veřejných prostranství,“ sdělil vedoucí městského odboru územního plánování Tomáš Lakomý.

Jedna část územní studie bude po zaevidování v centrální evidenci územně plánovací činnosti sloužit jako podklad pro rozhodování o změnách v daném území. Další část může být využita jako podklad pro budoucí změnu územního plánu.

Prezentace návrhu územní studie se uskuteční v sále Edison kina Dukla 12. listopadu 2018 od 15:30 hodin. Čas je vyhrazen pouze do 18 hodin, z důvodu následující projekce filmu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

Navrácení Ukrajinců

Proč by měli Ukrajinci, kteří už na Ukrajině nežijí třeba 20 let jít nyní za Ukrajinu bojovat? Nebo i ti, co jít bojovat nechtějí z jakýchkoliv důvodů, proč je nutit? Navíc nechápu to, že nejdřív jste vehementně podporovali přijetí uprchlíků z Ukrajiny a teď je zas tlačíte k návratu. Zamýšlel jste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

22:09 Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

Hokejové mistrovství světa se roku 2026 bude konat ve švýcarských městech Curych a Fribourg. Právě z…