Jihlavské naučné stezky na Regiontour 2014

22.01.2014 10:29

Město Jihlava se prezentoval na veletrhu cestovního ruchu Regiontour 2014. Primátor města Jaroslav Vymazal symbolicky otevřel improvizované turistické informační centrum, které bylo součástí stánku Kraje Vysočina.

Jihlavské naučné stezky na Regiontour 2014
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

„V letošním roce se prezentace zaměřila především na nové Jihlavské naučné stezky, které byly otevřeny v prosinci 2013. Návštěvníci získali mapu i brožury jednotlivých stezek,“ uvedla vedoucí oddělení vnějších vztahů Jana Petrůjová. Návštěvníci se dále nejvíce zajímali o Zoologickou zahradu Jihlava a možnosti sportovního využití ve městě a okolí. K dispozici byly letáky, informace o městě, přehled kulturních akcí a výstav na rok 2014, tipy na výlety a informace o možnostech ubytování jsou tradičně samozřejmostí.

Město Jihlava se prezentovala také na stánku Asociace měst pro cyklisty, který byl součástí tzv. cyklistické vesničky. Zde byly k dispozici  především materiály o cykloturistice a tipech na výlety.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jihlava.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…