Jindřichův Hradec: Dům gobelínů pořádá další tvořivé odpoledne nejen pro děti

29.08.2022 20:01 | Tisková zpráva

Dům gobelínů, kulturních tradic a řemesel zve na další páteční tvoření pro děti a dospělé v pátek 2. září od 13:00 do 18:00. Pro děti je připraveno tvoření nejen s textilní tematikou. Malé návštěvníky nemine ani zasloužená odměna. Vstupné pro děti je zdarma, dospělí uhradí 20 Kč.

Jindřichův Hradec: Dům gobelínů pořádá další tvořivé odpoledne nejen pro děti
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Pro všechny návštěvníky jsou připraveny dvě výstavy. Na první výstavě Poezie nitě si prohlédnou textilní umělecké výrobky od Sdružení textilních výtvarníků z Prahy, uvidí gobelíny a textilní miniatury od 11 autorů. V Domě gobelínů vystavují Jarmila Handzelová, Jarmila Hartlová, Ludmila Kaprasová, Stanislava Losová, Miluše Mikušová, Božena Pýchová, Jaroslava Těšínská, Marie Tomášová, Marie Vaňková-Kuchynková, Radka Vodáková-Šrotová a Vlastimil Vodák. Některé šperky budou i k prodeji. Výstava potrvá do 27. 11. 2022.

Druhou otevřenou výstavou je výstava našich kurzistů, kteří pod vedením lektorky Milevy Müllerové na kurzu Tkaní tapiserie a pod vedením lektora Zdeňka Kubáka na kurzu Tkaní na stavu vytvořili vlastní textilní díla. Své výrobky pravidelně obměňují a doplňují novou originální tvorbou.

Dům gobelínů se těší na všechny návštěvníky v roce 2022, otevřeno je denně mimo pondělí od 10:00 do 12:00 a od 13:00 do 17:00 hodin.

Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Domov na Máji slouží seniorům už dvacet let

19:06 České Budějovice: Domov na Máji slouží seniorům už dvacet let

Přesně dvacet let od otevření si v těchto dnech připomínají pracovníci Domova pro seniory Máj. A na …