Jindřichův Hradec: Kruhový objezd u Hvězdárny v létě, obchodní centrum příští rok

03.03.2021 6:32

Zástupce společnosti DE LINEA s.r.o., která plánuje na okraji Jindřichova Hradce naproti sídlišti Hvězdárna vystavět obchodní centrum, Petr Toušek informoval radu města na jednání 1. března o plánech developera.

Jindřichův Hradec: Kruhový objezd u Hvězdárny v létě, obchodní centrum příští rok
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Společnost už na jaře letošního roku plánuje začít s terénními pracemi a během léta dojde ke stavbě kruhového objezdu na místě křižovatky Václavské ulice s obchvatem města směrem na Třeboň.

Anketa

Nechali byste si píchnout vakcínu Sputnik V? (Ptáme se od 2.3.2021)

88%
12%
hlasovalo: 30340 lidí

Do konce roku by tak mohla být hotová stavba kruhového objezdu a také další silnice, které budou uvnitř plánovaného areálu obchodního centra. Obchodní centrum vyroste příští rok u kruhového objezdu na ploše 23 hektarů. Podle developera tady bude 780 parkovacích míst.

V obchodním centru bude jedna velká prodejna potravin, jedna velká nepotravinová prodejna a řada dalších menších obchodů s nejrůznějším zbožím. Součástí areálu bude také benzinová pumpa, myčka aut a provozovna fast-foodového řetězce KFC.

Uvnitř obchodního centra bude i centrální krytý prostor s kašnou, kde budou food courty, lavičky, sociální zařízení a podobně. Podle zástupce developera v obchodním centru najde práci 220 lidí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…