Jindřichův Hradec: Město spustilo nový rezervační systém

10.01.2021 9:41

Od pátku 8. ledna funguje na odboru dopravy a na oddělení správních činností nový rezervační a vyvolávací systém. Doteď bylo možné se objednávat přes internet jen na odbor dopravy.

Jindřichův Hradec: Město spustilo nový rezervační systém
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Dosavadní systém byl modernizován a rozšířen i o další zmiňované oddělení. To znamená, že je možné se online objednat na úřad i pro vyřízení občanky, pasu nebo změn v matrice. Pro objednání na úřad využijte rezervační systém.

Anketa

Jaký trest navrhujete pro podniky a živnostníky, kteří mají otevřeno navzdory zákazům?

hlasovalo: 14311 lidí

Po objednání dostanete číselný kód, se kterým přijdete v daný čas na odbor dopravy nebo oddělení správních činností městského úřadu v Janderově ulici a po zadání kódu do elektronického lístečkového stojanu budete přiděleni ke konkrétní přepážce. Na oddělení správních činností mají občané rovněž možnost – ve výjimečných případech – objednat se telefonicky (senioři, lidé bez přístupu k internetu). Tento způsob objednání nemusí ale vždy znamenat přesné dodržení objednacích lhůt, jako je tomu v případě objednání online.

384 351 342, 343 – občanské průkazy
384 351 344 – cestovní doklady
384 351 331 – matrika
384 351 346 – evidence obyvatel

Systém mohou občané využít při evidenci řidičů, registraci vozidel, na matrice, při evidenci obyvatel, vyřizování cestovních dokladů nebo občanských průkazů. Nový systém zjednoduší občanům vyřízení zmiňovaných záležitostí, protože díky objednání na konkrétní čas, budou mít jistotu, že záležitost vyřídí rychle a bez čekání.

Dodání a instalaci nového rezervačního a vyvolávacího systému zajistila firma Kadlec – elektronika s.r.o. z Brna. Kromě instalace nového softwaru bylo součástí zakázky také dodání „lístečkového“ vyvolávacího systému, který obsluhuje celkem 18 přepážek, instalovány byly také 2 stojany s tiskárnou a výdejem lístků, 8 přepážkových displejů a 6 halových displejů. Cena zakázky je 340 700 Kč bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…