Jindřichův Hradec: Nominace na Křišťálovou růži přijímáme do konce října

18.09.2022 11:47 | Tisková zpráva

Vyhlašujeme další ročník ceny starosty města Křišťálová růže. Kdo se podle vás svojí celoživotní prací, nebo mimořádnými činy zasloužil o rozvoj Jindřichova Hradce? Návrhy v pěti kategoriích můžete posílat do konce října na email cermakova@jh.cz.

Jindřichův Hradec: Nominace na Křišťálovou růži přijímáme do konce října
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Ocenění významným osobnostem našeho města za rok 2021 (více ZDE) předal starosta města Jan Mlčák v říjnu loňského roku. Vyhlášení letošních laureátů se bude konat 25. listopadu v Kulturním domě Střelnice a o hudební zážitek se postarají Melody Makers s Vojtěchem Havelkou a Rozálií Havelkovou.

Ceny nebudou udělovány osobnostem in memoriam. Letos se jedná již o pátý ročník předání Křišťálové růže. Starosta města ocení významné občany, kteří se svou celoživotní prací, nebo mimořádnými činy zasloužili o rozvoj Jindřichova Hradce. Jaká jména Jindřichohradečáků vás napadnou, když se řekne kultura, sport, podnikání, věda a vzdělávání a sociální služby?

Anketa

Kdo po vládním zastropování cen bude demonstrovat, bude demonstrovat jen za proruskou orientaci, tvrdí Kalousek. Má pravdu?

3%
97%
hlasovalo: 37252 lidí

Nominace v pěti kategoriích přijímáme do 31. 10. 2022 na adrese cermakova@jh.cz.

Kategorie jsou:

  • věda a vzdělávání
  • kultura a zájmová činnost
  • sport
  • podnikání
  • sociální služby a humanitární oblast

Spolu s nominací, prosím, uveďte stručný životopis nominované osobnosti a zásluhy, kvůli kterým je nominována, dále jméno navrhovatele a kontakt (e-mail, telefon) na navrhovatele.

Slavnostní akt se bude konat v pátek 25. listopadu 2022 od 19:00 v divadelním sále KD Střelnice. Slavnostní večer doplní koncert Melody Makers s Vojtěchem Havelkou a Rozálií Havelkovou. Vstup je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

19:06 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného javoru v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…