Jindřichův Hradec: Odměna za vysvědčení bez ohledu na známky

22.01.2020 13:59

Bazén Jindřichův Hradec upozorňuje na zvláštní akce a změny v provozu.

Jindřichův Hradec: Odměna za vysvědčení bez ohledu na známky
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Uzavření bazénu v pondělí 27. ledna
V pondělí 27. ledna v čase od 8 do 14 hodin bude celý areál bazénu včetně relaxačního bazénu v Jindřichově Hradci pro veřejnost uzavřen. Důvodem je konání Republikového finále středních škol v plavání. Pro návštěvníky z řad veřejnosti tak zůstane pouze prostor od 6.30 do 8 hodin a dále od 14 do 21 hodin. Provoz v úseku 14 až 21 hodin je jako každé pondělí, Relaxační bazén v čase 14 až 21 hodin bez omezení. Kurzy Plavecké školy Jindřichův Hradec se v pondělí 27. ledna nekonají.

Odměna za vysvědčení
Na pátek 31. ledna připravil tým Plavecké školy působící pod hlavičkou městského bazénu oblíbenou akci pod názvem „Za vysvědčení do bazénu“. Od 10 do 13 hodin se děti se svými rodiči mohou zapojit do her a soutěží ve vodě i na souši. Odměnou pro školáky za jejich půlroční snahu v lavicích - bez ohledu na to jaké známky na vysvědčení dostali - je vstup do bazénu po dobu konání akce zdarma (10 až 13 hodin). Bazény budou o pololetních prázdninách, tedy 31. ledna, pro veřejnost otevřeny od 10 do 21 hodin.

Jarní prázdniny v bazénu
V průběhu jarních prázdnin, ve dnech 24. - 28. února, zajistí městský bazén servis pro děti a rodiče, kteří se na dny volna nechystají za hranice Jindřichova Hradce. Příměstský tábor v bazénu nabízí denně od 7:30 do 16 hodin pětidenní program plný her, zábavy, plavání a dovádění ve vodě. Přihlášky, které jsou k vyzvednutí na recepci (případně ZDE) lze podávat již v průběhu ledna - nejpozději pak do 17. února (kapacita míst omezena). Doporučený věk je 6 až 12 let, cena za 5 dnů 1800 korun. Dotazy ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…