Jindřichův Hradec: Slavnosti města letos nabídnou bohatý program

08.06.2019 8:38

Na Státním hradu a zámku v Jindřichově Hradci se opět odehrají městské slavnosti nazvané „Dny města Jindřichův Hradec 2019“, které pro obyvatele našeho města i jeho návštěvníky připravilo město Jindřichův Hradec.

Jindřichův Hradec: Slavnosti města letos nabídnou bohatý program
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

V letošním roce budou slavnosti programově založeny tak, aby zaujaly diváka každého věku.

V sobotu 8. června bude zámek patřit především rodinám s dětmi. V parčíku na Dobrovského náměstí před vstupem do zámku se budou moci děti projet na ponících a na II. nádvoří pro ně budou od 14:00 do 20:00 hodin připraveny různé hry, soutěže, tvořivá dílna ateliéru Tvor a divadla Studna, klaun Hugo, dobový kolotoč, houpačky a střelnice a také kaše s Bílou paní, kterou dostane každý, kdo vyrobí barevný pohled.

Na III. nádvoří se bohatý program uskuteční od 13:00 do 20:30 hod. Děti i jejich rodiče pobaví Václav Upír Krejčí v pořadu „A bude legrace“ (13:00 – 14:00 hodin), dále vystoupí Milan Peroutka se skupinou Perutě (14:30 – 15:30 hodin), skupina Kamelot (16:30 – 18:00 hodin) a ve večerních hodinách zazpívá Leona Machálková (19:00 – 20:30 hodin).

V neděli 9. června se na III. nádvoří od 18 hodin uskuteční koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky se svými hosty.

Vstupné na všechna vystoupení a koncerty je volné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

22:09 Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

Hokejové mistrovství světa se roku 2026 bude konat ve švýcarských městech Curych a Fribourg. Právě z…