Jindřichův Hradec: V Rytířském sále se bude tančit

18.10.2017 12:17

Na Podzimní taneční koncert se můžete vydat v neděli 22. října od 19.00 hodin do Rytířského sálu Státního hradu a zámku v Jindřichově Hradci. Jak už název napovídá, nebude se hrát jenom k poslechu, ale i k tanci. Každý má možnost si vybrat, zda chce pouze poslouchat, nebo před začátkem plesové sezóny provětrat své taneční boty.

Jindřichův Hradec: V Rytířském sále se bude tančit
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Pod taktovkou Radka Šalši zazní skladby takových autorů, jakými jsou G. Gershwin, K. Hašler, J. Vejvoda, J. Strauss, J. Ježek a mnoho dalších.

Pokud zadáte na internetu heslo taneční hudba, objeví se vám definice, že je to takový typ hudby, který je určený především pro tancování. Dozvíte se, že to může být malý kus sonáty, nebo i něco většího. Obecně se potom dá taneční hudba rozdělit na živou taneční hudbu a nahranou taneční hudbu.

Vzhledem k tomu, že bychom rádi, abyste přišli na taneční večer JHSO, je každému hned jasné, že se nebude jednat o nahranou hudbu. Představí se také tanečníci z pelhřimovského tanečního klubu PeTanK, kteří nám ve svých ukázkách osvěží taneční kroky některých tanců. Ochuzeni nebudete ani o zpěv, protože s námi vystoupí výborní zpěváci Josefina Žampová a Martin Růžička. Na klavír zahraje skvělý klavírista Josef Filip.

Doufáme, že ani vy nezůstanete pouze pasivními diváky, ale že se aktivně zúčastníte tohoto večera a využijete tak svých tanečních dovedností. Občerstvení pro znavené tanečníky i netanečníky zajistí Soukromá střední škola obchodu, služeb a provozu hotelů.

Srdečně zveme všechny posluchače na tento koncert

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…