Jindřichův Hradec: Vyberte nejhezčí betlém, vítězná školka příští rok rozsvítí vánoční strom na náměstí

24.12.2022 11:59 | Tisková zpráva

Starosta Jindřichova Hradce Michal Kozár vyzval místní mateřské školy, aby vytvořily betlém podle své fantazie a možností. Soutěže se zúčastnilo pět školek.

Jindřichův Hradec: Vyberte nejhezčí betlém, vítězná školka příští rok rozsvítí vánoční strom na náměstí
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

O nejlepším betlému můžete hlasovat na webu města a na Facebooku. Děti z vítězné mateřské školy příští rok rozsvítí spolu se starostou města vánoční strom na náměstí Míru a připraví si vystoupení na pódiu.

Anketa

Odradil vás pořad s Babišem a dětmi od volby lídra ANO?

4%
82%
hlasovalo: 45033 lidí

První mateřská škola v Růžové ulici připravila živý betlém se třemi králi, muzikanty i Ježíškem v jesličkách. Druhá mateřská škola v Jáchymově ulici vyrobila betlém ze dřeva, látek a chvojí. Kromě Ježíška, Marie a Josefa u betlému nechybí ovečky. Na druhé mateřské škole odloučené pracoviště na sídl. Hvězdárna děti a paní učitelky vyrobily betlém papírový s nebem plným hvězd. Děti ze třetí mateřské školy na sídlišti Vajgar u Merkuru vytvořily živý betlém nejen s Marií, Josefem a Ježíškem, ale i s andělem a mnoha koledníky. Čtvrtá mateřská škola v Röschově ulici si nechala postavičky do betlému vyrobit od truhláře a děti pak scenérii dozdobily chvojím.

Hlasovat pro vašeho favorita můžete v galerii ZDE. Po rozkliknutí fotografie můžete jednotlivým fotografiím přidělit hlasy pomocí hvězdiček v levém rohu fotografie. Hlasovat můžete také na Facebooku města ZDE.

Hlasování končí 28. prosince v 8:00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…