Jindřichův Hradec: YMCA centrum bude po rekonstrukci slavnostně otevřeno ve středu

24.07.2022 12:18 | Tisková zpráva

Ve středu 27. července se ve 14.00 hodin slavnostně otevře nově zrekonstruované YMCA centrum v přístavbě budovy 5. základní školy na sídlišti Vajgar.

Jindřichův Hradec: YMCA centrum bude po rekonstrukci slavnostně otevřeno ve středu
Foto: Pocasi-volary.cz
Popisek: Letecký pohled na Jindřichův Hradec

Rekonstrukce stávajících prostor a budování přístavby začalo na podzim loňského roku a skončilo před letními prázdninami. Prostory centra jsou teď větší, modernější a změnou prošla i vnitřní dispozice původních místností. Nové je také sociální zařízení nebo hlavní vstup do budovy.

Organizace YMCA Jindřichův Hradec (více ZDE) objekt využívá jako centrum pro své aktivity, které pořádá zejména pro děti a mladé lidi. Schází se zde maminky s malými dětmi v Mateřském centru, dětem školního věku nabízí YMCA několikrát týdně Klub či Fotbálek, ale mezi pravidelnými aktivitami nechybí ani nabídka pro starší generaci, která může navštívit Kavárničku s připraveným programem. Kromě toho slouží prostor pro pořádání jednorázových akcí, jako jsou různé přednášky, cestovatelské večery či promítání.

Objekt celé 5. základní školy včetně zmíněné přístavby je v majetku města, a tak byla rekonstrukce financována z rozpočtu města. Stavbu provedla firma MS Stavmont s.r.o. za cenu 2 989 536 korun bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…