Jindřichův Hradec: Začalo opět hlasování o Rákosníčkovo hřiště!

11.02.2015 11:20

Vyberte prodejnu Lidl v Jindřichově Hradci a hlasujte pro realizaci Rákosníčkova hřiště. Hrajte zároveň i o hodnotné ceny. Hlasovat je možné od 9. 2. do 8. 3. 2015.

Jindřichův Hradec: Začalo opět hlasování o Rákosníčkovo hřiště!
Foto: Pocasi-volary.cz
Popisek: Letecký pohled na Jindřichův Hradec

V roce 2012 byl představen projekt Rákosníčkova hřiště společnosti Lidl, která za období roku 2012 – 2014 postavila celkem 50 Rákosníčkových hřišť v hodnotě 75 milionů Kč.

Cílem projektu je rozšířit možnosti, kde si děti mohou bezpečně hrát a tím podpořit aktivní trávení jejich volného času.

Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, nechybí kolotoč a různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje domeček a oplocené hřiště, které poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky. Rákosníčkovo hřiště je určeno zejména dětem předškolního věku a napomáhá plnohodnotnému trávení jejich volného času.

V roce 2015 by mělo být zrealizováno v českých a moravských městech deset Rákosníčkových hřišť. O tom, kde konkrétně budou Rákosníčkova hřiště zrealizována, rozhodne svým  hlasováním veřejnost. Podle výsledku hlasování zákazníků společnosti Lidl a ostatní široké veřejnosti budou následně vybrány prodejny Lidl s nejvyšším počtem hlasů, a v těchto vybraných prodejnách budou v jejich blízkosti postavena Rákosníčkova hřiště.

Hlasování zde - https://www.lidl-rakosnickova-hriste.cz/hlasovani/

Hlasování probíhá v období od 9. února 2015 (09:00:00) do 8. března 2015 (23:59:59) včetně, a to na webových stránkách www.lidl-rakosnickova-hriste.cz a prostřednictvím aplikace s názvem „Vyhrajte Rákosníčkovo hřiště“ na sociální síti Facebook.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jh.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…