Jindřichův Hradec navštívil starosta města Krasnoufimsk

17.09.2015 10:49

V rámci přátelské spolupráce navštívil Jindřichův Hradec Vadim Valerjevič Artemjevskich, starosta města Krasnoufimsk ze Sverdlovské oblasti.

Jindřichův Hradec navštívil starosta města Krasnoufimsk
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Ruského starostu Artemjevskich přijal starosta města Stanislav Mrvka v obřadní síni na Staré radnici společně místostarostou Bohumilem Komínkem a místostarostkou Petrou Blížilovou. Zde se uskutečnilo krátké posezení, následovala prohlídka nově zrekonstruovaného objektu a nezapomnělo se ani na podpis do pamětní knihy.

Jelikož v budoucnu by měla přátelská spolupráce obou měst spočívat především v aktivním rozvoji v oblasti turistiky, pokračovala návštěva prohlídkou Muzea Jindřichohradecka, včetně Krýzových jesliček a Státního hradu a zámku.

Oba starostové během návštěvy hovořili o svých městech a dále vedli rozhovory o možných oblastech kooperace a rozvoji přátelských vztahů mezi oběma regiony.

Pozn.: Spolupráce měst vzniká v rámci rozvíjející se spolupráce Jihočeského kraje a Sverdlovské oblasti v Ruské federaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

7:17 Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

Komunitní zahrádka s piknikovým sezením je projekt, který se objevil v seznamu návrhů v rámci partic…