Jindřichův Hradec obdržel nejvyšší ratingové hodnocení

13.08.2017 13:54

Město Jindřichův Hradec využilo nabídku firmy CRIF — Czech Credit Bureau, a. s. na vypracování srovnávací ekonomické analýzy města Jindřichův Hradec za období let 2013 – 2016. Analýza je založena na porovnání údajů z rozpočtu obce, rozvahy a výkazu zisku a ztráty se všemi obcemi obdobné velikosti v rámci České republiky.

Jindřichův Hradec obdržel nejvyšší ratingové hodnocení
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Součástí analýzy je iRatingové hodnocení. Na základě výsledků hospodaření v roce 2016 obdržel Jindřichův Hradec nejvyšší ratingové hodnocení – stupeň A. Tento stupeň je charakterizován výrokem „Bez rizika“ a je pokračováním nepřetržité řady stejného hodnocení již od roku 2010.

Vývoj iRatingového hodnocení města Jindřichův Hradec:

Jindřichův Hradec se tak zařadil mezi 7 % měst České republiky ve velikostní kategorii 20 000 až 49 999 obyvatel, kde stejně vysoké ocenění získala už pouze dvě další města – Česká Lípa a Teplice.

Certifikát převzal starosta města Stanislav Mrvka z rukou Luďka Máchy, Business Development Managera společnosti CRIF – Czech Credit Bureau, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…