Jindřichův Hradec se prezentuje v Praze

21.02.2014 18:42

Od čtvrtka 20. do neděle 23. února 2014 se město nad Vajgarem prezentuje na středoevropském veletrhu cestovního ruchu Holiday World na holešovickém výstavišti v Praze.

Jindřichův Hradec se prezentuje v Praze
Foto: Pocasi-volary.cz
Popisek: Letecký pohled na Jindřichův Hradec

Pracovnice jindřichohradeckého informačního střediska radí zájemcům, kam v našem regionu na výlet a jak naložit s volným časem. Město má samostatný pult v rámci expozici Jihočeského kraje a dále má prostor k prezentaci v rámci společné expozice DSO Česká inspirace a DSO České dědictví Unesco, kde se ve čtvrtek 20. února uskutečnilo slavnostní zahájení Roku české hudby. Při této příležitosti byl pokřtěn nástěnný kalendář „Naslouchejte památkám UNESCO“ a stolní kalendář „Česká inspirace - osm z nejkrásnějších českých měst“. Veletrh probíhá společně s 8. ročníkem gastronomického veletrhu Top Gastro & Hotel a s 19. ročníkem veletrhu golfového vybavení a turistiky v České republice Golf Show. Cílem spojení jednotlivých veletrhů je předvést vzájemné souvislosti mezi světy cestování, golfu a stravování a představit je v co nejširší paletě odborníkům a laikům. Dalšími plánovanými veletrhy jsou 26. února až 2. března 2014 Freizeitmesse Norimberk, kde bude mít město společnou expozici s městy DSO Česká inspirace pod záštitou ZZ Czech Tourism a 14. a 15. března Infotour Hradec Králové společná prezentace města s městy DSO Česká inspirace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jh.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

7:37 Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

Se začátkem právě zahájené nové turistické sezony přichází město Litoměřice s novinkou, jež má ambic…