Kalendář ukáže Kopřivnici z ptačí perspektivy

26.12.2017 11:49 | Zprávy

V minulém týdnu se ve schránkách obyvatel města Kopřivnice a jeho místních částí začaly objevovat městské kalendáře. Ty na rok 2018, kdy bude Kopřivnice slavit významné výročí, ukáží město z trochu jiného úhlu pohledu.

Kalendář ukáže Kopřivnici z ptačí perspektivy
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Záběry z takzvané ptačí perspektivy na město Kopřivnici jsou nedílnou součástí kalendáře, který radnice každoročně vydává a zdarma distribuuje do schránek všech svých obyvatel. „Během letošního roku byly pořízeny fotografie města, jeho místních částí, památek a zajímavých míst z výšky. Věříme, že netradiční pohledy obyvatele zaujmou,“ uvedla za město tisková mluvčí Jana Hromočuková.

Stejně jako v předchozích letech bude kalendář obsahovat seznam kulturních, sportovních a společenských akcí, dny otevřených dveří a aktivity města. Lidé v něm najdou také data zápisů do mateřských a základních škol, termíny splatnosti místních poplatků, harmonogram přistavení velkoobjemových van na komunální odpad. „Kalendář pro rok 2018 je na akce bohatší, neboť Kopřivnice právě příští rok oslaví sedmdesát let od svého povýšení na město. Stěžejní akce související s oslavami proto lidé v kalendáři určitě objeví,“ sdělila tisková mluvčí.

Distribuce zhruba desíti tisíc kalendářů začala 20. prosince. Všechny domácnosti v Kopřivnici i místních částech by měly kalendář nalézt ve svých schránkách do konce letošního roku. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

7:37 Plzeň: Street art festival Wallz oživí plzeňské ulice barvami

Již pátým rokem se plzeňská kulturní a kreativní zóna DEPO2015 snaží během festivalu WALLZ kultivova…